Başyayla'nın bariyersiz yolları tehlike saçıyor. Dün öğle saatlerinde Başyayla ilçesi Kirazlıyayla Mahallesi'nde meydana gelen patpat kazasında iki kişi yaralandı. Kaza geçtiğimiz yıl genişletme çalışmaları tamamlanan Barcın-Serper arasındaki karayolunda meydana geldi. Patpat kazasında iki kişi yaralanırken araç duvardan aşağı uçtu. Eğer yolda bariyer olsaydı kaza en az hasarla atlatılabilirdi. Yolların bitmesinden sonra bariyeri yapılmaması kazalardaki kayıpların daha fazla olmasına neden oluyor.

Halk yolların bir an önce güvenliğinin sağlanmasını istiyor

Dün meydana gelen kazadan sonra Başyayla halkının bariyersiz yollara olan tepkisi daha da arttı. Olası muhtemelen kazalarda yolların bariyersiz olması nedeniyle can ve mal kaybına daha fazla yol açaçağını belirten vatandaşlar tehlikenin artık son bulmasını istiyor.

"Önceden yol sorunumuz vardı, artık bariyer sorunumuz var!"

İlçede dün meydana gelen kazayla birlikte bariyer sorunu bir kez daha halk arasında konuşulmaya başlandı. Sitemize açıklamalarda bulunan vatandaşlar; "

"Önceden yol sorunumuz vardı, artık bariyer sorunumuz var! Yetkililerin yollarımızın güvenliğini bir an önce sağlamasını istiyoruz. Bariyerlerin yapılması için illa can kaybı mı yaşanmalı?" ifadelerini kullandılar.