Bayrampaşa’da bulunan bir banka şubesi silahlı 3 kişi tarafından soyuldu. Güvenlik görevlisinin, soyguncuların arkasından açtığı ateş sonucu kurşunlardan biri, içerisinde bir kişinin bulunduğu park halindeki araca isabet etti.

Olay, Bayrampaşa Mega Center’da bulunan bir banka şubesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, banka şubesi, silahlı 3 kişi tarafından soyuldu. Soygunculardan biri dışarıya park ettikleri araçta beklerken, diğer ikisi ise bankaya girdi. Ellerindeki silahla veznedeki çalışanı etkisiz hale getiren soyguncular, yaklaşık 30 bin lirayı alarak kendilerini dışarıda bekleyen araca yöneldi. Araca binen şüphelilerin arkasından bankanın güvenlik görevlisi ateş açtı. Güvenlik görevlisinin açtığı ateş sonucu kurşunlardan biri park halindeki bir aracın ön kapısına isabet etti. Aracın arka koltuğunda bulunan bir kişi olaydan kıl payı kurtuldu.

Kurşunun isabet ettiği aracın içindeki şahıs, “Güvenlik çıktı, rastgele ateş açtı. Kapıya denk geldi. Bende arkada oturuyordum. Kendimi yere attım. Ne olduysa 10 saniyede oldu. Yanımızdan bir kadın ve iki çocuk geçti olay esnasında” dedi.

Soyguncular kaçtıkları 34 ZL 4546 plakalı otomobili bölgede terk ederek bindikleri başka bir araç ile kayıplara karıştı. Polis soyguncuları yakalamak için incelemelerini sürdürüyor.