Beşiktaş’ta yokuş aşağı giderken freni boşalan vinç devrildi. Kazada can kaybı yaşanmazken, vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Kaza, Beşiktaş Akaretler Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasan Altun yönetimindeki 34 LJ 325 plakalı vinç, seyir halinde giderken freni patlayınca yokuş aşağı hızla ilerlemeye başladı. Vinç şoförü Altun camını açarak “Frenler patladı” diyerek bağırmaya başladı. Bu sırada vatandaşlar ve araç şoförleri ise büyük panik yaşadı. Vinç şoförü Altun, manevralar yaparak araçlara ve yayalara çarpmaktan kurtuldu. Devrilerek durabilen vince ise başka bir araç çarptı. Olay sonrası şok yaşayan vatandaşlar kaza sonrası şoför Altun’un yanına giderek üşümemesi için altına ve üstüne battaniye serdi.

Öte yandan bir vatandaş Altun’un bilincinin yerinde olup olmadığını test etmek için birkaç rakam göstererek rakamları doğru bilip bilmediğini test etti. Olay sonrası olay yerine gelen ambulans tarafından yaralı sürücü Altun, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Kazanın şokunu uzun süre üstünde atamayan vatandaşlar ise, “İyi bir manevra ile kurtardı. Yoksa o şekilde gitseydi çok daha kötü şeyler olabilirdi” dedi.