Kocaeli’nin İzmit ilçesinde ikamet eden 20 yaşındaki Seda Meşe, beyninde oluşan baloncuk nedeniyle geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, İzmit Tavşantepe Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde ikamet eden ve nakliyecilik işleriyle uğraşan Hüseyin Meşe ile ev hanımı Şükran Meşe çiftinin 20 yaşındaki kızları Seda Meşe, geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kullar Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü’nden mezun olan Seda Meşe, bir nakliyat firmasında muhasebeci olarak çalışıyordu. Seda Meşe, geçtiğimiz pazar günü evinde otururken şiddetli baş ağrısı nedeniyle fenalaşmış ve özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Kaldırıldığı hastanede yapılan kontrollerde Seda Meşe’nin beyinde baloncuk olduğu ve beyin kanaması geçirdiği tespit edilmişti. Yaklaşık 6 gündür hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekte olan Seda Meşe, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Acı haber ile Seda Meşe’nin ailesi ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Seda Meşe’nin cenazesi Akçaova Köyü Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Akçaova Köyü Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.