Bıçaklı kavga bu sabaha karşı saat, 02.20 civarında Ziya Gökalp Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi Aile ve Sosylal Politikalar il Müdürlüğünün önünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre acemi askerliği sonrası dağıtım izninde bulunan Mustafa Deniz Y.(21), eski kız arkadaşı Rabia Ü.'yü(18), Kudret Ç.(19), Ömür E.(18) ve Mustafa Burak E.(18) ile gezerken gördü. Taraflar, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü önünde kavgaya başladı. Mustafa Deniz Y. yanındaki bıçakla 3 kişiyi çeşitli yerlerinden yaraladı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kudret Ç. ve Ömür E. karnından ve sol göğüs boşluğundan aldıkları yaralar sonucu ağır yaralandığı ve hayati tehlike sebebiyle yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

3 kişi bıçaklayan ve olay yerinden kaçan Mustafa Deniz Y. ve eski kız arkadaşı Rabia Ü. kısa sürede yakalanarak soruşturma için göz altına alındı. Failin alkollü olduğu, Isparta'dan asker dağıtımı için izne geldiği ve daha önceden kesinleşmiş ve ertelemesi olan 7 yıllık cezası da olduğu öğrenildi.

Son edindiğimiz bilgiye göre ağır yaralanan Ömer E.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği ve  Konya'ya sevk edildiği öğrenildi.

Emniyet olay yerinde incelemelerini tamamladıktan sonra soruşturma başlattı.