Dün Babası'nın kullandığı traktörün altında kalarak can veren çocuğun hayatını kaybetmesinden sonra bugünde babasının kullandığı kamyonetin altında kalan çocuk feci şekilde can verdi.

Konya'da galericilikle uğraşan Fatih Aşık(35) 20 LD 383 plakalı kamyonetle eşi Şerife ve 1.5 yaşındaki Efecan'la birlikte Konya'dan Karaman'a  Fatih Mahallesinde oturan kayınbabası Ali Aras'ı ziyaret etmeye geldiler. Aşık evin önünde kamyoneti eşi ve çocuğu indikten sonra daha iyi bir yere park etmek istedi. Bu sırada annesinin yanından ayrılan ve kamyonetin önüne çıkan Efecan babasının kamyoneti hareket ettirmesi ile birlikte aracın altında kalarak ağır yaralandı.

Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılan minik Efecan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Küçük çocuğun sinir krizi geçiren anne ve babasına, olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti.

Damadı Fatih'in bu gün sabah kendilerine telefon açıp ziyarete geleceklerini söyleyen Efecan'ın büyük babası Ali Aras, olayı şöyle anlattı:"Araba ile gelip evin önüne durdular. İçinden torunum ve kızım indi. Damadım arabayı daha iyi bir yere park etmek istedi. Buradaki park yerinin sıkıntılı olduğunu söyledi. O'da serbest yere çekmek için arabayı hareket ettirdi. Bu sırada Efecan kamyonetin önüne dolanmış. Bir ses geldi. Çocuk ezilmiş'' dedi.