Düzce’nin Akçakoca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otoyolda temizlik yapan belediyenin kamyonuna arkadan çarpan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Akçakoca’dan Ereğli yönüne gitmekte olan B.B. idaresindeki 54 B 9053 plakalı otomobil otoyol kenarında temizlik yapan Akçakoca Belediyesi’ne ait 06 BM 3241 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın da etkisiyle 54 B 9053 plakalı aracın sürücüsü, araç içerisinde sıkışarak ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin sıkıştığı yerden çıkartıkları yaralı sürücü 112 ekiplerine teslim edildi. Ağır yaralı sürücü, 112 ambulansı ile bilinci kapalı bir şekilde Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Belediye’ye ait 06 BM 3241 plakalı temizlik kamyonu şoförü U.F.’nin ise olay sonrasında polis ekiplerince ifadesi alınırken, sürücünün belgesinin kamyon kullanmaya yeterli olmadığı ortaya çıktı. Feci kazada ağır yaralanan B.B.’nin ise kullandığı otomobili bir gün önce satın aldığı öğrenildi.