Antalya’da, 24 yaşındaki bir kadın, eski sevgilisi olduğu iddia edilen 4 çocuk babası tarafından öldürüldü.

Antalya’da, 24 yaşındaki Canan Göktaş isimli kadın, eski sevgilisi olduğu iddia edilen evli ve 4 çocuk babası Zafer Ü. tarafından bıçakla öldürüldü. Canan Göktaş’ın, Zafer Ü.’nün evli olduğunu öğrenince ilişkiyi bitirdiği ancak Üstündağ’ın barışma çabalarının sürdüğü öğrenildi. Zafer Ü.’nün iki gün önce sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan "Hiç sevmedin ki beni, benim sana olan sevdamı ellere değiştin, olsun be gülüm sen mutlu ol bana o da yeter" yazdığı anlaşıldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Kepez ilçesi Altınova mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, evli ve 4 çocuk babası Zafer Ü. bir alışveriş merkezinde çalışan Canan Göktaş’ın işyerine gitti. Kendisini Göktaş’ın dayısı olarak tanıtan Zafer Ü., alışveriş merkezi çalışanlarına Göktaş’la konuşmak istediğini ve kendisini kapıda beklediğini söyledi. Dışarı çıkınca karşısında eski sevgilisini gören Canan Göktaş, rahatsız edilmek istemediğini belirterek Zafer Ü. ile tartıştı. Barışma talebine olumsuz cevap alan Zafer Ü., yanında getirdiği bıçakla Göktaş’ı market çalışanlarının gözleri önünde defalarca bıçakladı. Arkadaşlarının haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri Göktaş’ı ambulansa bindirdi ancak genç kadın yolda yaşamını yitirdi. Katil zanlısı Zafer Ü., polis tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

"MUTLU OL YETER" DİYE YAZMIŞTI

Canan Göktaş’ın, bir süre önce bir alışveriş merkezinde yöneticilik yapan Zafer Ü ile tanışarak sevgili olduğu ancak Zafer Ü.’nün evli ve 4 çocuğu olduğunu öğrenince ilişkiyi bitirdiği iddia edildi.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasında Canan Göktaş’a defalarca "Dön" çağrısı yapan Zafer Ü.’nün iki gün önce de "Gitme öldürme beni. Hiç sevmedin ki beni, benim sana olan sevdamı ellere değiştin, olsun be gülüm sen mutlu ol bana o da yeter" yazdığı tespit edildi.