Bostancı’da D-100 karayolu üzerinde seyir halinde bulunan bir kamyonetin devrilmesi sonucu otobüs durağında bekleyen yayalar facianın eşiğinden döndü. Kavakta kararsız kalan ve bariyerlere çarparak devrilen kamyonetin karıştığı kazada 2’si yaya toplam 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Bostancı’da D-100 karayolu üzeri Ankara istikametinde meydana geldi. 41 UU 332 plakalı kamyonet sürücüsü Yılmaz Sarıbaş, Bostancı kavşağına geldiğinde girip girmeme konusunda kararsız kaldı. Bariyerleri aştıktan sonra otobüs duraklarının bulunduğu kaldırıma çarpan kamyonet devrildi.

Bu sırada kaldırımda bulunan bir tanesi çocuk toplam 2 kişi ile kamyonette bulunan diğer 2 kişi yaralandı. Kazaya ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise yaralılara ilk müdahalede bulundu. Yaralılar daha sonra Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazaya müdahale eden vatandaşlar, “Kararsız kaldı bariyerlerden bu tarafa çıktı. Kaldırımda duranlar vardı. Yaralılardan 2’si yayaydı” dedi. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.