İSTANBUL (İHA) – Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki mağazalarda alışveriş yapan kadınların çanta ve cüzdanlarını çalan Bulgaristan uyruklu iki kadın hırsız önce güvenlik kamerasına, ardından da polise yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, 18 Kasım’da İstiklal Caddesi’nde bir mağazada bebek arabasındaki çantayı ve 23 Kasım’da bir başka mağazada çantanın içinden cüzdanı çalan iki kadını kıskıvrak yakaladı. Bulgaristan uyruklu olduğu öğrenilen G.N.P. (41) ve G.V.S. (29) gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin vize süreleri dolduğu için deport işlemlerinin başlatıldığı öğrenildi.

HIRSIZLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

İki farklı mağazadan çanta ve cüzdan çalan kadın hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde, hırsızlar mağazada müşteri gibi geziyor. Şüpheli kadın, kucağında bebeği ile alışveriş yapan bir kadının yanına yaklaşarak ürünlere bakıyor. Reyondan aldığı ceket ile kendini kamufle eden hırsız, alışveriş yapan kadının bebek arabasına bıraktığı çantayı alarak uzaklaşıyor. Bir diğer mağazada gerçekleşen hırsızlık olayında ise aynı kişiler, arkası dönük şekilde mağazada ürünlere bakan bir kadının kolundaki çantadan cüzdanı alarak uzaklaşıyor.