Bursa’nın Gemlik ilçesi Kumla Mahallesi’nde yanındaki Faruk E. ile birlikte bıçaklı saldırıya uğrayan Melek Karataş isimli kadın hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Melek Karataş (31) isimli kadın ile Faruk E. (32), Kumla Mahallesi İskele meydanında bir içkili restoranın önünde uğradıkları bıçaklı saldırı sonrası ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Melek Karataş yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Faruk E. ise ameliyata alındı. Karataş’ın vücudunun ön kısmından, Faruk E.’nin ise sırt kısmından çok sayıda bıçak darbesi aldığı öğrenildi.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, bölgede yaptıkları incelemede olaya karışma şüphesi bulunan 5 kişiyi gözaltına aldı. Karataş’ın cenazesi nöbetçi savcı tarafından hastane morgunda yapılan incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Polis, olayla alakalı tahkikat başlattı.