Karaman’da basınç yapan çakmak gazı tüpünün patlaması sonucu 4 lise öğrencisi yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Emre Gezer (17) kurtarılamadı.

Alınan bilgilere göre, olay Hürriyet mahallesi 1486 sokak üzeri Makbule Orman İlköğretim Okulu karşısında park halinde bulunan otomobil içerisinde meydana geldi. İddiaya göre,  Karaman’da TOKİ Anadolu Lisesi öğrencisi Emre Gezer (17) evlerinin önünde park halinde duran babasına ait 70 FK 091 plakalı otomobilde arkadaşları Fatih Menekşe, Kemal Öztürk ve Mehmet Şimşek ile birlikte binerek sohbet etmeye başladı.
Otoda bulunan 4 arkadaş daha sonra ellerinde bulunan çakmak dolum gaz tüplerini çakmağa doldurmak için açtılar. Bu sırada camları kapalı oto içerisine sızan gaz basınç yapınca Emre Gezer’in kontrol amaçlı yaktığı çakmak gazla birlikte patlamaya yol açtı. 
Patlamanın etkisiyle Emre ve arkadaşları yaralandı.  Yaralılardan durumu ağır olan Emre Gezer kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra Emre Gezer’in ailesi ve yakınları Hastaneye gelerek sinir krizleri geçirdi. Polis olay yerinde inceleme yaparken, otomobilde gaz kaçağına karşı itfaiye ekipleri de gelerek önlem alındı. Savcılık olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.