Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 31 yaşındaki kadın, tek başına yaşadığı evinde “Cenazeme kimse gelmesin” şeklinde not bıraktıktan sonra kendini asarak intihar etti.

Alınan bilgiye göre, İzmit ilçesi Kadıköy Mahallesi’nde tek başına ikamet eden S.Ş adlı kadından bir süredir haber alamayan erkek arkadaşı eve gelerek kontrol etmek istedi. Eve giren erkek arkadaşı S.Ş’yii odasında ipte asılı vaziyette buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde S.Ş’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerine gelen polis ekipleri evde yaptıkları incelemelerin ardından S.Ş’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı.

İntihar eden S.Ş’nin ölmeden önce yazdığı notta, “Ben bu yalan ve yalancılarla dolu dünyadan bıktım. Ölümümden kimse sorumlu değildir. Beni sakın memleketime gömmeyin. Cenazeme de kimse gelmesin” ifadelerini kullandığı öğrenildi. İntihar ederek hayatını son veren S.Ş’nin İzmit’te bulunan bir börekçide çalıştığı, evli ve iki çocuk sahibi olduğu ve memleketi Mersin’de yaşanan eşinden de uzun süredir ayrı olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.