Karaman'da 'M' Tipi Ceza Evinde çıkan yangın için olay yerine giden Karaman'da özel bir hastanenin ambulansı  saat 16.35 te kaza yaptı.

Karaman Mut Yolu, Kurtderesi Köyü'ne ve Cezaevine geçilen kavşakta yolu kesen trafik polislerinin dur ihtarına karşın duramayan 54 AV 038 plakalı kamyon, Kazalpa'dan gelerek yolun karşısına geçmeye çalışan 70 FE 684 plakalı ambulansa arka kısmında çarptı. 

Karamangundem.com ekibinin aracı önünde seyir halinde ki ambulans çarpmanın etkisiyle yola yan yatarak sürüklendi. O esnada görev başında ki trafik polisi de, sürüklenen ambulansın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Ambulansa çarpan 54 AV 038 plakalı kamyon anca 150 metre ilerde durabildi.

Olay yerinde ki polis memurları ve vatandaşlar aracın içinde sıkışan hafif yaralı şoförü, yanında ki sağlık memurunu ve hemşireyi aracın ön kapısından dışarıya çıkardılar. Ambulansın arkasında sedyenin altında sıkışan ve yaralı Doktor  İsmail Eren'de dışarı çıkarılarak hemen olay yerine gelen başka bir ambulansla Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Doktor İsmail Eren tedavisi yapıldıktan sonra hastaneden sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.