Trafik kazası Karaman Mersin Karayolu ile Cezaevi Kavşağının kesiştiği ana yolda meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre Karaman Mersin Karayolu üzerinde seyir halindeki Süleyman Çetin(17)’in kullandığı 70 FT 814 plakalı otomobil ile Cezaevi yolundan anayola çıkan Kadir Kırdağ(42)’ın kullandığı 70 ER 594 plakalı minibüs aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu çarpıştı. 

Tam bir can pazarının yaşandığı kaza yerine gelen çok sayıda ki polis, itfaiye, 112 ekipleri ile çevredeki vatandaşlar otomobilin içinde sıkışan ve ağır yaralanan sürücüyü uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden çıkardı. 

Otomobil sürücüsü Çetin, yanında yolcu olan ve hafif yaralanan Ayşe C.(15), minibüste yolcu olarak bulunan ve hafif yaralanan Kadir Akbulut(40) ambulanslarla Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bu arada kaza yerini terk eden dolmuş şoförü Kırdağ, kazanın ardından emniyet yetkililerinin tüm aramalarına rağmen bulunamadı. Kazada ağır yaralanan ve ehliyeti olmadığı öğrenilen Süleyman Çetin’in hastanede duran kalbinin tekrar çalıştırılarak hayata döndürüldüğü ancak hayati tehlikesinin devam etmesi sebebiyle,  Kadir Akbulut’un ise kopan kulağı için Konya’ya sevk edildiği öğrenildi. Kaza yapan dolmuş içerisinde ki alkol şişelerini gören vatandaşlar tepki göstererek; ’’kendi canını düşünmüyorsunuz, karşınızdaki insanların canını düşünün ’’demekten de geri kalmadılar.

Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği, dolmuş sürücüsünün aramaya devam edildiği öğrenildi.