Adana’nın Kozan ilçesinde bir suçtan dolayı yattığı M Tipi Cezaevi açık bölümünden izne çıkan hükümlü, kendisinden boşanmak isteyen karısını sokak ortasında bıçakladı.

Edinilen bilgiye göre, Meral E. (33) cezaevinde bulunan eşinden boşanmak için mahkemeye dilekçe verdi. Cezaevinde bulunan Teksan E. (31) ise eşinden dilekçesini geri çekmesini istedi. Ancak Meral E., dilekçeyi geri çekmedi. Dün sabah saatlerinde cezaevinden izinli çıkan Teksan E., eşinin Adana’da olduğunu öğrendi.

Meral E. önceki eşinden olan 6 yaşındaki oğlu Mustafa ve şimdiki eşinden olan 3 yaşındaki Baran’ı yanına alarak annesiyle birlikte hasta olan babası Dursun Somuncu’yu hastaneye kontrole götürdü.

Akşam saatlerinde Kozan’a dönen aile Taş Mahallesi Çınar Sokak üzerinde cezaevinden çıkan eşi Teksan E. ile karşılaştı. İddiaya göre, Teksan E., eşi ile konuşmadan babası, annesi ve iki çocuğunun yanında, eşini vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Meral E. göğsünden, karnından, sol koltuk altından ve kolundan yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri geldi. Meral E., ambulansla Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Eşini bıçaklayarak olay yerinden kaçan Teksan E. ise, polisin çevrede yaptığı araştırma sonucu Cumhuriyet Mahallesi’nde yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.