KARAMAN’DA 3 BİN TL İÇİN ÇİFTE CİNAYET

KARAMAN'da 3 gün önce evinde Meryem Kurt (28) ve nikahsız yaşadığı Ramazan Karaca (22)’nin cinayet zanlıları yakalandı.
“AZMETTİRİCİ BABA ÇIKTI”
Mümine Hatun Mahallesi 1506. Sokak no 16 sayılı evde meydana gelen 2 kişinin öldürülmesi ile ilgili olayda, polis 2 gün yaptığı titiz çalışmalar sonucu cinayeti aydınlığa kavuşturmayı başardı.
Edinilen bilgiler göre oğlu öldürülen Ramazan Karaca’nın babası İbrahim Karaca ile sorunları olduğu v polise verdiği çelişkili ifade sonrası gözaltına aldığı ve sorgusunda olayı azmettirdiği öğrenildi. 
3 BİN TL İÇİN 2 CİNAYET
Ramazan Karaca’nın Meryem Kurt ile yaşadığı birlikteliği içine sindiremeyen baba İbrahim Karaca (53) oğlu ve sevgilisinin gözünü korkutmak için iddiaya göre Durmuş Keklik (32)’yi adam bulması için araya soktu. Dumuş Keklik ise Hüseyin Öztoprak (51) ve Hikmet Türk‘ü (29)’u da 3 bin TL karşılığında iki sevgiliyi dövdürmek için olay gecesi eve geldi. Evde çıkan arbedede Meryem Kurt’u yatağında kurşun yağmuruna tutan tetikçiler, daha sonra Ramazan Karaca ile salonda boğuştuktan sonra birkaç kez ateş ederek orada öldürdü. Olayın sabahı evde diğer odada uyuyan Meryem Kurt’un 2.5 yaşındaki çocuğu İlyascan annesine bakmak için girdiği odada bir süre ağladıktan sonra evde kurşundan boşalan mermi kovanları ile dışarıda oynamaya başladı. Komşuları tarafından fark edilen cinayet sonrası polis ve olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemendin ardından savcılık çok yönlü soruşturma başlattı. Cinayete kurban giden sevgililerden Ramazan Karaca’nın babasının polise verdiği ifadesinde iddiaya göre; “Ben oğlumun o kadınla birlikte olmasını istemiyordum. Bunun için gözlerinin korkutulması için adam tuttum. İşin böyle biteceğini bilemedim. “diyerek sürekli gözyaşları döktüğü öğrenildi. Öldürülen sevgililerden Ramazan Karaca Karaman’da Kırmahalle Mezarlığına, sevgilisi Meryem Kurt ise memleketi Mersin’in Mut İlçesinde toprağa verildiği öğrenildi.

ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN BÜYÜK BAŞARI
Karaman Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri işlenen çifte cinayet zanlılarını 24 saat gibi kısa bir sürede tespit edip yakalayarak, itiraflarının ardından zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karaman Gündem ailesi olarak uykusuz ve ailelerinden uzak mesai harcıyan emniyet yetkililerini kutluyor başarılar diliyoruz