Denizli’nin Tavas ilçesinde bir otogaz istasyonunda pompacı olarak çalışan bir kişi, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından tüfekle vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay, gece geç saatlerde Tavas ilçesi Medet Mahallesi’ndeki bir otogaz istasyonunda meydana geldi. Otogaz istasyonunda pompacı olarak çalışan 28 yaşındaki İsa Tutumlu, havanın soğuk olmasından dolayı istasyonun idare merkezinde beklediği sırada otogaz istasyonuna gelen kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin yanlarında getirdikleri tüfekle Tutumlu’ya bir el ateş etti. İsa Tutumlu olay yerinde kaybetti.

Olayın ardından otogaz almaya gelen müşteriler, Tutumlu’nun cansız bedeni ile karşılaştı. Müşterilerin haber vermesiyle olay yerine gelen jandarma ekipleri, cinayetin işlendiği alanı güvenlik şeridi içine aldı.

KENDİNDEN 10 YAŞ KÜÇÜK BİR KADINLA EVLENMİŞ

Otogaz istasyonundaki güvenlik kameralarını da inceleyen jandarma ekipleri, İsa Tutumlu’nun kısa sürece önce kendinden 10 yaş büyük bir kadınla evlendiğini ve evlendiği karısının eski eşinin cezaevinden çıktığını belirledi. Çalışmalarını bu yönde sürdüren ekipler çalışanların da ifadelerini aldı.

İsa Tutumlu’nun cenazesi yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.