Galatasaray’ın üstünlüğü ile sonuçlanan Fenerbahçe derbisi sonrasında Elazığ’da her iki takımın taraftarları karşılaşınca ortalık karıştı. Çöp bidonlarının yere fırlatılıp taraftarların birbirine saldırmak istemesi üzerine polis müdahale etti.

Galatasaray’ın 2-1 kazandığı Fenerbahçe derbisi sonrası Elazığ’daki kafelerden maçı izleyip çıkan taraflar karşılaşınca gerginlik yaşandı. Polisin hemen çevre güvenliği aldığı Gazi caddesinde bazı Fenerbahçe taraftarları çöp tenekelerini yolun ortasına fırlattı. Bu sırada Galatasaray taraftarları da Fenerbahçeli taraftarların üzerine yürümek isteyince polis müdahale etmek zorunda kaldı. Polisin üzerine yürüyen bazı taraftarlar da gözaltına alındı. Çöp bidonlarını bazı vatandaşlar ile polisler yol ortasından alarak kenara çekti.

Olayların yatıştırılmasının ardından Galatasaray taraftarları Gazi Caddesi’nde davul eşliğinde yürüyerek öğretmenevi önündeki Atatürk anıtına gitti. Bu sırada bir kişinin araç üzerine çıkarak tezahüratlar yaptırması dikkat çekti. Bir süre öğretmen evi önünde marş söyleyip tezahürat yapan taraftarlar daha sonra polis kontrolüne olaysız bir şekilde ayrıldı.