Eyüp’te seyir halindeki kamyonet, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı. Kaldırımda ki reklam panosuna çarparak duran kamyonette ki 2 kişi yaralandı.

Kaza 02.00 sıralarında Eyüp - Bayrampaşa istikameti üzerinde meydana geldi. Abdullah Ceylan yönetimindeki 41 PU 056 plakalı kamyonet, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan reklam panosuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç içerisinde bulunan Abdullah Ceylan ve yanında oturan Orhan Yavuz Yılmaz yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri önce Orhan Yavuz Yılmaz isimli sürücüyü daha sonra araç içerisinde sıkışan Abdullah Ceylan isimli sürücüyü araçtan çıkartarak ambulansa kaldırdı. Ağır yaralanan sürücü ve arkadaşı Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayı gören görgü tanığı, “Gaziosmanpaşa istikametinde gidiyorduk. Önümüzden gidiyordu araba. Karşı direğe vurdu ama çok süratliydi. Dengesini tutamadı ama aşırı süratliydi. Yüz yirmiyle vurdu diyebilirim.” dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.