Sarıyer Zekeriyaköy’de dizi setine jeneratör taşıdığı öğrenilen kamyonet virajı alamayarak yan yattı. Kazada araç sürücüsü hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Sarıyer Zekeriyaköy Mahallesi 1.Cadde de saat 13:00 sıralarında meydana geldi. Kemal Bozdoğan hakimiyetindeki 34 GMP 03 plakalı kamyonet bir dizi setine jeneratör taşırken virajı alamayarak devrildi. Kamyonet sürücüsü kamyonun altında sıkışıp kaldı. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri hayatını kaybeden Kemal Bozdoğan’ı sıkıştığı yerden çıkardı. Sağlık ekipleri yaptığı ilk incelemede Bozdoğan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kamyonet sürücüsün yanında oturan kişi yaralanarak hastaneye kaldırılırken polis ekipleri kazayla ilgili çalışma başlattı.

“Beş dakika önce hepimiz buradan geçtik”

Kazanın ardından olay yerine gelen kamyonet sürücüsünün iş arkadaşı,“Araç şahıs aracı ama çekim aracı. Dizi çekimi için gidiyordu. Beş dakika önce hepimiz buradan geçtik. Jeneratör ve ışık aracıydı. Şoförün ismi Kemal Bozdoğan. Yanında bir kişi daha vardı. Yaralı hastanede diğer arkadaşımız da burada” dedi.

Belediye ekipleri kaza yapan kamyoneti olay yerinden kaldırmak için çalışma başlattı.