Düzce’de, geçen günlerde Boğaziçi beldesi Yeşilköy mahallesi mevkisinde bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen gasp olayının zanlıları yakalanarak cezaevine kondu.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, olayın aydınlatılması için yağma olayının yaşandığı işyerindeki kamera kayıtlarının incelendiği kaydedilerek "Boğaziçi beldesi Yeşilköy Mahallesi mevkisinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna 17 Kasım 2014 günü saat 04.15 sıralarında kimliği belirsiz 2 kişi gelerek akaryakıt istasyonunda görevli pompacıdan 19.250 TL’yi silah tehdidi ile alarak olay yerinden kaçmışlardır. Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince meydana gelen yağma ’gasp’ olayının aydınlatılmasına yönelik olarak akaryakıt istasyonunda bulunan kamera görüntüleri incelenmiş, olay anında işyerinde bulunan pompa görevlisi ile yapılan mülakat sonucunda olayı gerçekleştiren şüpheli şahısların kimlikleri tespit edilmiştir" denildi.

İşyerinden yağmalanan paranın 18.720 TL’sinin yapılan arama neticesinde ele geçirildiği kaydedilerek şöyle denildi: "Adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda şüphelilerin ev ve gösterdikleri yerlerde yapılan aramalar neticesinde olayda kullanılan 1 tabanca ile işyerinden yağmalanan paranın 18.720 TL’si ele geçirilmiştir. Olay şüphelileri sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konulmuştur."