İstanbul Polis Emekli Özel Harekatçılar Derneği üyeleri, Beyoğlu Galatasaray Meydanı’nda Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatına destek için basın açıklaması gerçekleştirdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatına destek eylemleri devam ediyor. Harekata destek vermek için Beyoğlu Galatasaray Meydanı’nda toplanan İstanbul Polis Emekli Özel Harekatçılar Derneği (İSTPÖHDER) üyeleri, açtıkları dev Türk bayrağının etrafında toplandı.

“Afrin harekatını sonuna kadar destekliyoruz”

Grup adına açıklama yapan Yavuz Kurt, “Sınırlarımız dışında Afrin’de işimiz olmadığını düşünen, Batı’nın tepkisinden korkanlar şunu bilsinler artık eski Türkiye yok. Geleceğini kendisi belirleyen, karar alırken Batı’nın onayını değil Türk milletinin onayını alan güçlü bir Türkiye, milletin adamı ve devletin başı var artık. Türk devletini tehdit eden kim olursa olsun, dünyayı onlara dar edecek; büyük tarihi şan ve şerefle dolu bir Türkiye var. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, güvenlik güçlerimizin sınır ötesinin her yerinde, Afrin’de hain terör örgütlerine karşı yürütmüş olduğu haklı mücadeleyi sonuna kadar destekliyor, gerek duyulursa hepimiz bu mücadeleye katılmak için olduğumuzu beyan ediyoruz” dedi.

“Türk milletinin saflarında yer alın”

Kurt, “Ülkemizdeki ’Savaşa hayır’ kisvesi altında terör örgütlerinin yanında yer alan ve aklını kaybetmişlere sesleniyoruz. Batının uşaklığını yapmaktan vazgeçin. Şeytanın, hainlerin avukatlığını yapmaktan vazgeçin. Eğer vazgeçmez iseniz ensenizdeyiz. Bunu böyle bilin. Yedi düvele karşı verilen istiklal mücadelesinde hatanızdan dönün. Türk milletinin saflarında yer alın. Vatan hainleri şunu çok iyi bilsinler ki; birlik ve beraberliğimizi kimsenin bozmasına asla müsaade etmeyeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.