Emekli özel harekatçılar, ‘Zeytin Dalı Harekatı’ için her türlü göreve hazır olduklarını belirterek, Mehmetçiğe destek verdi.

Tüm Emekli Polis Özel Harekatçılar Derneği üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekatı’ için Ankara’nın Altındağ ilçesinde bulunan Ulus Heykeli önünde toplanarak harekata destek verdi. Grup, dualar okuyarak ve tekbirler getirerek, ‘Her şey vatan için’ sloganları ile cephedeki Mehmetçiğe selam yolladı.

“Verilecek her türlü göreve hazırız”

Grup adına basın açıklaması yapan Tüm Emekli Polis Özel Harekatçılar Derneği Ankara Şube Başkanı Celal Ertaş, “Günümüz Suriye’nin kuzeybatında sınırlarımızı tehdit eden KCK/PYD/YPG ve DEAŞ’e mensup terörist ve uzantıları tarafından ABD destekli bir yapılanma oluşturulmaktadır. Türkiye düşmanlarının bu oyununu bozmak için devletimizin aldığı kararla şanlı ordumuz bir operasyon başlatmıştır. Geri dönüşü olmayan çıktığımız bu kutlu yolda Türkiye düşmanlarına karşı her bir vatandaşın neferi olarak gerekli çabayı göstermesi gerekmektedir. Bu mücadele kararının, devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız. ABD ve emperyalist güçlerin yandaşlarının söylemlerine itibar etmeyin. Birlik ve beraberlik ruhu ile orada mücadele eden Mehmetçiğimizin yanında olalım. Dualarımız ve kalplerimiz onlarla. Bizlere de verilecek olan her türlü göreve hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz” dedi.