Fatih’te seyir halindeki otomobile ateş açılması sonucu meydana gelen silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Fatih Kızılelma Caddesi üzerinde seyir halinde olan 34 GC 6383 plakalı Kürşadi Yılmaz Akkılıç yönetimindeki otomobile, daha önce aralarında husumet bulunduğu öğrenilen bir kişi tarafından ateş açıldı. Otomobilde bulunanlar tarafından da silahların ateşlenmesiyle caddede çatışma yaşandı. Çatışma sonucunda araçta bulunan sürücü Kürşadi Yılmaz Akkılıç olay yerinde hayatını kaybederken araç içerisinde bulunan ve çeşitli yerlerinden yaralanan Ege Enes Kılıç, İsmet Cinaykın ve Eyüp Topuz olay yerine gelen ambulanslar tarafından çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri saldırgan şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Olay yeri inceleme ekipleri otomobil ve çevresinde incelemede bulunurken otomobilin ön bölümünde çok sayıda kurşun deliğinin, otomobil çevresinde de çok sayıda boş kovanın olması dikkat çekti. Yaşanan çatışmada hayatını kaybeden Kürşadi Yılmaz Akkılıç’ın cenazesi olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.