31 yaşında Karaman'ın Sarıveliler ilçesi Katrancık Yaylası'ndaki evinden annesinin yanına gitmek için çıkan ve bir buçuk yıldır kendisinden haber alınamayan Fatma Uyanık ile ilgili gerçekler ortaya çıktı.

Baş şüpheli Vahap Varlı ve babası tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 5 ay tutuklu kalmalarının ardından ilk duruşma dün gerçekleşti.

FATMA UYANIK'IN KATİLİ KİM?

Fatma Uyanık'ı, "Kasten adam öldürmek", "Kişinin hürriyetinden yoksun bırakmak" ve "Cinsel istismarda bulunmak" suçundan yargılanan Vahap Varlı ve babası Ermenek Adliyesi'nde ilk duruşmaya girdi.

CİNAYET ŞÜPHELİLERİ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Ermenek Adliyesi'nde gerçekleşen ilk duruşmada ilk olarak Vahap Varlı'nın babası sorgulandı. Baba, o gün neler yaşandığını hatırlamadığını, alkole bağlı hafıza kaybı yaşadığını söyledi. Cinayet şüphelisi baba beraatini talep etti.

FATMA UYANIK'IN CESEDİ NEREDE?

Sanık Vahap Varlı olay günü Fatma Uyanık ile olan bağlantısını kabul etti. Zanlı Fatma Uyanık'ı arabasına aldığını itiraf etti fakat cesedin yeri hala belli değil.

MAHKEME İLERİ TARİHE ERTELENDİ

Dün görülen mahkeme sonucu şüpheli Vahap Varlı ve babasının tutukluluk hallerinin devam ettiği, mahkemenin ise 31/10/2019 tarihine ertelendiği öğrenildi.