Bayanlar Voleybol 3. Liginde ilimizi temsil eden Karamangücü Bayan Voleybol Takımı 2. hafta maçında Kocaeli Üniversitesini 3-0 lık net bir skorla yendi. 

Pazar günü saat 12:00 de başlayan müsabakaya Karamanlı Sporseverlerin ilgisi büyük oldu. Vali Murat Koca, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sabri Gökmen, Celalettin Güngörer, CHP Karaman Belediye Başkan Adayı Merih Ünver'in de izlediği maçı temsilcimiz Karamangücü zorlanmadan kazandı.

Kızlarımız antrenman havasında geçen mücadelenin 3cü setinde farklı formasyonlar denemesi üzerine ilk iki setin aksine 3cü sette rakip takım ilk defa skor üstünlüğü sağladı. Fakat açılan farkı kapatarak 3cü setide rahat bir şekilde kazanan Filenin Sultanları 2. Haftanın sonunda sıralamada ikinci sırada yer aldı. Liderle sadece 1 averaj fark bulunan temsilcimiz, aynı puanla 3. Lig C grubunda 2 ikinci sırada yer alıyor.
 
Maçın ardından soruları yanıtlayan Karamangücü Başkan Yard. Kenan Bal; “Voleybol Bayanlar  3. Liginin üzerinde bir takım kurduk. Tahmin ediyorum bir kaç maçımız dışında bütün maçlarımız 3-0 lık skorla sonuçlanacak. Geçen yıl takımımızda olan Mediha Sezer’le yeniden anlaşma yaparak libero bölgesinede transfer yaptık. Kadromuz oturmuş durumda, Karamanı en iyi şekilde temsil ederek bir üst lige çıkacağız. Hemşehrilerimizi maçlarımıza davet ediyoruz. Bizi kırmayarak maçımıza gelen Valimiz Sayın Murat Koca’ya G.S. Müdürümüz Kasım Bey’e Ak Parti Belediye Başkan Aday adayı Celalettin Güngörer’e Chp Belediye Başkan Adayı Merih Ünver’e ve spor salonunu dolduran Karamanlılara teşekkür ediyoruz.” dedi.
Maçtan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vali Murat Koca; “Güzel bir galibiyet oldu. Kızlarmızı ve takımımızı kutluyorum. Maçı izleyen sporseverleri de tebrik ediyorum. Spor sevgi ve kardeşliktir. Küfür ve kötü tezahürat olmadığı sürece bu tür spor müsabakalarına katılacağım.” dedi.