Dün akşam üzeri Beyazkent Mahallesi Çarşamba Pazarı arkasında bulunan molaz atıklarının olduğu boş arazide bir erkek cesedi olduğu ihbarını alan 112 ve polis ekipleri hemen olay mahalline intikal etmişti.
 
Olay sonrası geniş çaplı araştırma başlatan Asayiş Şubesi ekipleri işkence edilmiş vaziyette olan cesedin kimliğini belirledi. Cesedin 27 yaşındaki Ömer Nasuh Aköz olduğu tespit edildi. 
Yapılan incelemeler sonucu Ömer Nasuh Aköz olduğu şüpheleri üzerine şahsın yakınları Devlet Hastanesi morguna getirildi. Burada tehşis edilen cesedin Aköz'e ait olduğu doğrulandı.

GECE 23.50'DE EVİNDEN ALMIŞLAR
Aköz geçtiğimiz gece 23.50 sıralarında henüz kimliği belirsiz kişiler tarafından gezmek için evinden çağırıldığı ve kimliği belirsiz kişiler ile evden ayrıldığı iddia edildi.

Asayiş ekipleri kısa sürede ki çalışmalar neticesinde katil zanlısı olduğu iddia edilen 2 kişiyi tespit ettiği ve göz altınan şahısların cinayeti işlediklerini itiraf ettikleri öğrenildi.

Cinayet zanlılarının sorgu ve olay yeri tatbikatı sonrası adliyeye çıkarılacağı, Aköz'ün ise bugün öğle namazı sonrası Yeşil Camide kılınan cenaze namazının kılınması akabinde defin edileceği öğrenildi.