Mersin’de yaklaşık 1 yıl önce müşteri gibi bindiği ticari taksi şoförünü bıçakla yaraladıktan sonra 80 lirasını gasp eden zanlı, polise teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre, 30 Eylül 2013 tarihinde, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Göçmen Kavşağı’nda bekleyen 33 T 0872 plakalı ticari taksiye müşteri gibi binen kimliği belirsiz bir kişi, sürücüye, kendisini Demirtaş Mahallesi’ne götürmesini istedi. Belirtilen adrese gelindiğinde ise taksi şoförüne bıçak çeken şüpheli, üzerindeki paraları istedi. Zanlı, direnen taksi şoförünü bacağından bıçakladıktan sonra üzerinde bulunan 80 lirasını gasp ederek olay yerinden kaçtı.

Olayla ilgili soruşturma devam ettiği sırada, Demirtaş Mahallesi’nde başka bir gasp olayını araştıran Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 1 yıl önceki gasp olayının zanlısının Yusuf O. (19) adlı şahıs olduğunu tespit etti. Yakalanacağını anlayan şüpheli, dün Gasp Büro Amirliği’ne giderek teslim oldu. Suçunu itiraf eden ve gasp edilen taksici tarafından da teşhis edilen zanlı, emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.