Ankara Bala'da Süleyman Demir'in kullandığı otomobil, takla attı. Kazada, Fatma Çayan Yıldız ile Hüseyin Ay olay yerinde, Hilal Kartal Ay ve Ahmet Kamil Yıldız ise kaldırıldıkları hastanede can verdi. Feci kazanın ardından ortaya acı bir tablo çıktı.

BİR HAFTA ÖNCE EVLENDİLER

Ankara'nın Bala ilçesinde, otomobilin takla atmasıyla, hayatını kaybeden 4 kişiden Hüseyin Ay ve Hilal Kartal Ay çiftinin Karamanlı olduğu öğrenildi. Geçen hafta dünya evine giren çiftin Fatih Kuran Kursu hocalarından Adem Ay’ın gelini ve oğlu olduğu öğrenildi. Birbirini severek evlenen 2 hafız genç elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Genç çiftten geriye düğün günü çektirdikleri fotoğraf kaldı.

KAZADA ÖLEN DİĞER ÇİFTİN İSE DÜĞÜNÜ VARDI

Ankara'nın Bala ilçesinde, otomobilin takla atmasıyla, hayatını kaybeden Fatma Çayan- Ahmet Kamil Yıldız çiftinin de 4 gün önce nikah kıydığı ortaya çıktı. Çiftin, nikahın ardından düğün için yakınlarıyla Mersin’e gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Fatma Çayan Yıldız, düğünün olacağını gün, memleketi Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde toprağa verildi.