Bursa’da işten eve gelen genç kız, kendisini takip eden hırsız tarafından üzerine battaniye atılıp etkisiz hale getirildi. Evdeki altın yüzükle kaçan zanlı, kısa süre sonra yakalandı.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Bağlaraltı Mahallesi’nde yaşandı. Akşam saatlerinde işten eve gelen 22 yaşındaki N.D, kapıyı açıp içeri girdiği sırada, arkadan üzerine saldıran bir kişi, genç kızın üzerine battaniye atarak etkisiz hale getirdi. Bir süre havasız bırakıp, ensesine vurularak etkisiz hale getirdiği genç kızın ellerini bağlayan şüpheli, ardından N.D.’yi bazanın altına soktu.

Burada kendine gelip ellerini çözen N.D. bir yandan cep telefonuyla erkek arkadaşını ararken, diğer yandan da bazanın altından çıkarak, evi arayan şüpheliyi kovalamaya başladı. Şüpheli hızla evden çıkarken, o sırada eve gelen genç kızın erkek arkadaşı da saldırganı kovaladı, fakat yakalayamadı. Eve gelen polis, eşkal bilgileri üzerine yaptığı araştırmada, zanlı 32 yaşındaki T.T.’yi gözaltına aldı. Şüphelinin evdeki bir altın yüzüğü alarak kaçtığı anlaşılırken, olayla alakalı tahkikat sürüyor.