Ağrı’dan saatler önce geldiği Taksim meydanında kendisine bir kişi tarafından uzatılan sigarayı içen genç baygınlık geçirdi. Gezi Parkı merdivenlerinde polis tarafından baygın halde bulunan genç, bonzai içme ihtimaline karşı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, Taksim Gezi Parkı’nda meydana geldi. Ağrı Doğrubeyazıt’tan saatler önce İstanbul’a gelen Mehmet Sani Yıldız isimli bir genç, Taksim’de arkadaşıyla birlikte gezmeye çıktı. İddiaya göre, Gezi Parkı’nda arkadaşıyla birlikte gezen Sani Yıldız’a yanlarına gelen bir kişi sigara uzattı. Sigarayı içen Yıldız, aniden fenalaşarak baygınlık geçirdi.

Gezi Parkı merdivenlerinde polis tarafından baygın halde bulunan Mehmet Sani Yıldız için bonzai içme ihtimaline karşı ambulans çağırıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, baygın gence ilk müdahaleyi yaparak, genci ayıltmaya çalıştı. Mehmet Sani Yıldız, daha sonra ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bu sırada yanında bulunan arkadaşı, Yıldız’ın bir başka arkadaşını arayarak olayı haber verdi.

Olay yerine gelen Mehmet Sani Yıldız’ın arkadaşı, “Beni aradılar, ben de uyandım geldim. Köyden geleli bir saat olmadı. Uyuşturucu vermişler gördüğünüz gibi” dedi.