2 OTOMOBİL KAVŞAKTA ÇARPIŞTI 5 YARALI

Karaman’da Gevher Hatun mahallesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre Mustafa Gültekin (34) idaresindeki 42 JD 385 plakalı otomobil ile Mustafa Can (52)’ni kullandığı 70 FE 088 plakalı hafif ticari araç 176 sokak içerisinde kavşakta çarpıştı.
Kazada her iki araç sürücüsü ile birlikte otomobilde yolcu bulunan Serpil (34), Berat (1) ve Kübra (2) yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen Ambulansla Karaman devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis kazadan sonra ölçümlerini tamamlarken, ilgili tahkikatın sürdürüldüğü öğrenildi.



RÖMORKER TAKILI OTOMOBİL YOLDAN ÇIKTI 2 YARALI
KILBASAN YOLUNDA TRAFİK KAZASI 2 YARALI

Karaman Kılbasan yolu 7  km’sinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil yoldan çıktı. Kazada otomobilde takılı ulunan römorker devrilirken, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre Karaman Merkeze bağlı Kılbasan Beldesinde dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana gelen kazada, İl Merkeze seyir halinde olan Halil Koku (60) yönetimindeki 70 DT 794 plakalı otomobil, sürücünün  bir an dalgınlık ve direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı.
Kazada içindeki bir kısım eşyaların da yer aldığı otomobile takılı römorkor devrildi. Kaza sonrası sürücü Halil ulak ile eşi Gülbeyaz Kulak (54) yaralandı. Yaralılar Ambulansla Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Gülbeyaz Koku’nun tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Jandarma kaza yerinde inceleme yaparken, ilgili tahkikatın devam ettiği öğrenildi.


OTOMOBİL MOTOSİKLETLİYE ÇARPTI 2 YARALI

Trafik kazası Mahmudiye Mahallesi 325. Sokakta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre 325. Sokakta seyir halinde ki Veysel Kelebek'in(46) kullandığı motosiklet, ara sokaktan caddeye çıkan Süleyman Şahin'in(46) kullandığı 70 AC 840 plakalı araçla çarpıştı. Kaza sonucu motsiklet sürücüsü Veysel Kelebek ile motosiklette yolcu olan Elif Kelebek(16) yaralandı. Yaralılar ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma açıldı.