Bursa’nın İnegöl ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl’den Yenişehir’e seyir halinde olan sürücü Yavuz Karateke yönetimindeki 16 UP 454 plakalı otomobil, Boğazköy barajı mevkiinde kontrolden çıkarak Yenişehir’den İnegöl’e seyir halinde olan İbrahim Dönmez (58) yönetimindeki 16 PJ 082 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kaza nedeniyle Yenişehir’den İnegöl’e seyir halinde olan sürücü Özkan Sarı (23) yönetimindeki 34 JP 2750 plakalı hafif ticari araç ise kontrolden çıkarak 16 PJ 082 plakalı otomobile arkadan çarpıp yoldan çıktı.

MOTORU YOLA SAVRULDU

Çarpışmanın etkisiyle 16 UP 454 plakalı otomobilin motor kısmı yola savruldu. Kaza sonucunda 16 UP 454 plakalı otomobilin sürücüsü Yavuz Karateke ile yanında bulunan arkadaşı Fatih Pamuk (23), 16 PJ 082 plakalı otomobil sürücüsü İbrahim Dönmez ile 34 JP 2750 plakalı hafif ticari araç sürücüsü Özkan Sarı yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan Fatih Pamuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza nedeniyle gidiş-geliş olmak üzere yolun iki şeridi de trafiğe kapandı. Olay yerine gelen Jandarma Trafik Timleri trafik akışını güvenli bir şekilde açtılar. Araçlar çekici ile yoldan çekildi. Kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.