Bursa’nın İznik ilçesinde, bir internet kafe işletmecisi, "Kapatıyoruz" diye uyardığı şahıs tarafınan boynundan ve göğsünden bıçaklanarak ağır yaralandı.

Olay, dün gece 24.00’de ilçenin merkezinde bulunan Belediye İş Hanı altında ki bir internet kafede meydana geldi. İnternet kafede geç saate kadar oturan, silahla adam yaralama, ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından tutuksuz yargılanan İsmail T, (32), işletme sahibi Ahmet Suat Beki (30) tarafından "Kapatıyoruz diyerek" uyarıldı. Buna sinirlenen İsmail T, kafe sahibi Beki ile uzun süre tartıştı. Tartışma mekanın dışında da sürerken, İsmail T, üzerinde taşıdığı bıçağı Beki’nin boynuna ve göğsüne sapladı.

Kanlar içerisinde yere yığılan yeni evli ve eşi hamile olduğu öğrenilen Ahmet Suat Beki, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan genç adam Bursa’ya sevk edildi. Olay yerinden firar eden İsmail T. aranıyor.

BIÇAKLANMADAN BİR SAAT ÖNCE FACEBOOKTAN PAYLAŞTI

İnternet kafe işletmecisi Ahmet Suat Beki’nin saldırıya uğramadan bir saat önce facebook hesabındaki bir paylaşımı dikkat çekti. Beki, facebookta, “Ölüm anlıkmış, onu anladım. İnsan isteyince de ölebiliyormuş. Keşke bir dönüş olabilseymiş” dedi.