Edirne’nin Keşan ilçesinde, İpsala-Keşan Karayolu üzerinde bulunan bir asfalt şantiyesindeki işçi koğuşunda çıkan yangın, paniğe neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, İpsala-Keşan Karayolu üzerinde bulunan ve yol yapım şirketine ait asfalt şantiyesinin işçi koğuşunda bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Tek katlı prefabrik binada çıkan yangın kısa sürede büyüyerek, binayı komple sararken, bu sırada şantiyede bekçilik yapan bir işçinin çıkan dumanları görmesi üzerine olay itfaiyeye bildirildi. Olay yerine gelen Keşan Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri, 20 odalı prefabrik binayı yaklaşık 1 saatlik müdahalenin ardından söndürebildi.

Yangında bina küle dönerken, dumandan etkilenen bir kişi ise olay yerindeki bir araçla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

1 HAFTA ÖNCE MEMLEKETLERİNE GİTTİLER

Asfalt şantiyesindeki işçi koğuşunda yaklaşık 30 işçinin kaldığı ancak kısa bir süre önce işçilerin, havaların soğuması nedeniyle çalışmalara ara verildiği için memleketlerine gittiği öğrenildi. Şantiyede sadece bekçi ve bazı görevlilerin kaldığı öğrenildi.

Ölen ya da yaralanın olmadığı yangınla ilgili Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri soruşturma başlattı.