Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda bulunan bir bankanın şubesinde yapılan çalışmalar sırasında yangın çıktı. Dumanların bankanın bitişiğindeki kreşe ulaşmasıyla büyük panik yaşandı.

Yangın, İstanbul Adalet Sarayı’nda bulunan bir bankanın şubesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adalet Sarayı’nın 2’inci katında bulunan bir bankanın şubesinde yapılan tadilat sırasında kaynak makinesinden çıkan kıvılcımlar kartonpiyer duvarları tutuşturdu. Yangına ilk müdahaleyi teknik ekip yaptı. Yangından nedeniyle yükselen duman kısa sürede adliyenin en üst katlarına kadar ulaştı. Çıkan duman nedeniyle adliyenin sirenleri çalmaya başladı. Dumanların tadilat yapılan bankanın bitişiğindeki kreşe ulaşmasıyla büyük panik yaşandı. Olay yerine itfaiye ekibi sevk edilirken, kreşteki çocuklar kafeteryaya taşındı. Adliyenin B girişi ile D girişi arasındaki koridor güvenlik gerekçesiyle kapatılarak vatandaşların geçişine izin verilmedi.

Olay yerine itfaiye ekibi sevk edildi. Yangını duyan veliler panik halinde çocuklarını almak için kreşe koştu. Çocuklar görevliler tarafından adliyenin 1’inci katındaki kafeteryaya sevk edildi. Duman tahliyesi ve itfaiye ekibinin çalışmasının ardından adliye normale döndü.