İstanbul’da başlayan alacak verecek meselesi Düzce’nin Gölyaka ilçesinde kanlı bitti. Çıkan Kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Olay akşam saatlerinde Düzce’nin Gölyaka ilçesi’nde boş bir tekstil fabrikasında meydana geldi. Alınan bilgilere göre otomobil satışı sebebiyle anlaşmazlık yaşayan Hüseyin S, Hasan K. ve Ümit C. konuşmak için Düzce’nin Gölyaka ilçesi yakınında terk edilmiş bir iplik fabrikasına gitti. Alacak verecek meselesini konuşurken taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hasan K. ve Hüseyin S’nin Ümit C’yi silahla tehdit ettikleri öğrenildi. Silahlı ikilinin dalgınlığından faydalanan Ümit Ç. Hüseyin S.’yi göğsünden, Hasan K’yi başından vurdu.

Hüseyin S. olay yerinde hayatını kaybederken Hasan K. ise olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.

Yaşanan olayların ardından boş fabrikadan ayrılan Ümit C. Silahla birlikte Gölyaka İlçe Emniyet Amirliği ekiplerine teslim oldu.

Hüseyin S.’nin cesedi Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından Düzce Atatürk Hastanesi morguna kaldırıldı.