Mersin’de işten çıkarılan tanker şoförü, petrol istasyonu sahibi ile 4 kişiyi tabancayla yaraladıktan sonra silahla kendi kafasına ateş etti.

Alınan bilgiye göre olay, merkez Yenişehir ilçesi Eğriçam Mahallesi, GMK Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir petrol istasyonunda meydana geldi. İşten çıkarılan tanker şoförü Cengiz Yıldız, petrol istasyonuna gelerek iş yeri sahibi İbrahim Güder ile tartıştı. Çıkan tartışma sırasında silahına davranan Yıldız, petrol istasyonu sahibi İbrahim Güder ile çalışanlardan Nevzat Gümüştaş ve Aydın Çelik ile o sırada orada bulunan vatandaşlardan Mustafa Yunusoğlu ile 12 yaşındaki Mert Şahin adlı çocuğu tabancayla vurarak yaraladı. Zanlı daha sonra aynı silahla başına ateş etti. Olay yerinde kalbi duran Cengiz Yıldız, kaldırıldığı özel bir hastanede tekrar hayata döndürülerek ameliyata alındı. Diğer yaralılar ise Mersin’deki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan İbrahim Güder ve Aydın Çelik ile Mersin Devlet Hastanesi’nde bulunan Mustafa Yunusoğlu’nun durumunun ağır olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.