Aydın’da eşiyle birlikte ölü bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun kadın koruması Hatice Alper Kavalcı’nın eşiyle saç rengi yüzünden tartıştığı iddia edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Aralık ayı içerisinde Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı ziyareti sırasında görüntülere yansıyan 38 yaşındaki polis memuru Hatice Alper Kavalcı’nın komşularının polise verdikleri ifadelerde, Kavalcı’nın siyah olan saçlarını Cumartesi sabahı kızıla boyattığını ve bu yüzden akşam eşiyle tartıştıklarını söyledikleri öğrenildi. Eşiyle daha önce de sık sık tartıştığı ileri sürülen Cevdet Kavalcı’nın eşinin saçını kesmeye çalıştığı ve kavganın bu yüzden başladığı öne sürüldü.

GÖRÜNTÜLÜ MESAJ GÖNDERMİŞLER

Olayda hayatını kaybeden Cevdet ve Hatice Kavalcı çiftinden geriye birkaç gün önce ortak arkadaşlarına cep telefonu üzerinden gönderdikleri görüntülü mesaj kaldı. Kavalcı çifti, görüntülü mesajla yeni nişanlanan arkadaşlarını kutladı. Cevdet Kavalcı’nın eşini öperek görüntüyü sonlandırması da görüntülerde yer aldı.

Saç rengi yüzünden tartıştığı iddia edilen Hatice Kavalcı’nın 15-20 gün önce siyah olan saç rengi de Çerçioğlu’nun Kuşadası ziyaretinde kameralara yansıdı.