Manisa’da bir dershanenin 6’ıncı katından aşağıya düşen pencere camı, kaldırımda yürüyen vatandaşları yaraladı. Olayda 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, kalorifer peteği yanında bulunan camın aşırı ısınması sebebiyle aşağıya düştüğü öğrenildi.

Olay, saat 15.40 sıralarında Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde gerçekleşti. 6 katlı bir dershanenin en üst katındaki pencere camının, kalorifer peteğinin aşırı ısınmasına bağlı olarak genleşmesi nedeniyle yuvasından çıkarak hızla aşağıya düşmeye başladı. Aşağıya düşerken binanın duvarına çarparak parçalanan pencere camı o sırada kaldırımda yürüyen vatandaşların üzerine düştü. Kazada Muhammed Duran isimli vatandaş hafif şekilde yaralanırken, ismi henüz öğrenilemeyen iki vatandaş da baş ve kol bölgelerinden yaralandı. Manisa Devlet Hastanesine kaldırılan iki yaralı tedavi altına alınırken, polis olay yerini güvenlik çemberine alarak soruşturma başlattı. Kan lekeleri ve cam kırıklarının bulunduğu kaldırım etrafında çok sayıda meraklı vatandaş da toplandı. Olayın görgü tanıkları bir anda gelen sesle yukarıdan aşağıya cam parçaları düştüğünü anlattılar. Bir vatandaş da 3 saniye farkla camın altından kurtulduğunu söyledi.

Kazadan hafif yaralarla kurtulan Muhammed Duran, kendisiyle birlikte 3 kişinin yaralandığını dile getirerek, omzundan ve kollarından hafif şekilde yaralandığını diğer iki yaralının ise hastaneye kaldırıldığını kaydetti. Duman, “Yolda yürürken, cam aniden tepemize düştü. Buna bir çözüm bulmaları gerekiyor.” dedi.