Muğla’nın Bodrum ilçesinde, geçen yıl iki aile arasında çıkan kavgada 2 kişiyi öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan 3 zanlıya keşif yaptırıldı.

Geçen yıl Gümbet kavşağında alacak verecek kavgasına tutuşan 2 aile arasında silahlar konuşmuştu. İki kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı olayda Bodrum savaş alanına döndü. Kanlı hesaplaşmanın ardından Tahsin K., Yaşar K., Mirza K. diğer gruptan Hasan T., Naci T., Yakup T. yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Hasan T. ve Yakup T. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bir yıl sonra olay yerine getirilen 3 cinayet zanlısı, olayı hakime anlattı. Cezaevi araçları ile getirilen tutuklu Mirza K., Yaşar K. ve Naci T. olay gününü hakime anlattı.

ANA YOL TRAFİĞE KAPATILDI

Altıncısı düzenlenen duruşma gereği 2 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı Gümbet kavşağı trafiğe kapatıldı. Yoğun güvenlik önlemleri arasında olay yerine getirilen 3 kişi, o günü keşfe gelen Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi heyetine anlattı. Yaklaşık 50 polis, 20 jandarmanın güvenlik önlemi aldığı keşif nedeniyle Bodrum - Turgutreis karayolu yaklaşık 3 saat trafiğe kapatıldı. Ceza evi aracından tek tek indirilen zanlılar için jandarma etten duvar ördü. Üst düzey koruma altında olayı anlatan zanlıları vatandaşlar meraklı gözlerle izledi. Keşfe gelen heyet için olay yerine gelen ve o günü anlatan Tahsin K’nın baston yardımıyla güçlükle yürüdüğü gözlendi.

Öte yandan olayda adı geçen Tahsin K. geçen duruşma serbest bırakılmıştı.