Kaza, Cumhuriyet Mahallesindeki Ereğli Köprülü Kavşakta meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, Süleyman Kazanç yönetimindeki 70 DV 993 plakalı otomobil seyir halindeyken, iddiaya göre plakası tespit edilemeyen bir aracın sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek önce köprünün korkuluk demirlerine sonrada önünde aynı istikamete gitmekte olan traktörün römorkuna arkadan çarparak durdu.

Otomobilin çarptığı korkuluk demirinin birkaç parçası o sırada köprü altından geçmekte olan Tolga Özbek’in kullandığı 34 ER 4554 plakalı otomobilin ön camına düştü. Bu sırada alt geçide giren ve önünde seyreden araçların bir anda yavaşlaması nedeniyle durmaya çalışan Yılmaz Götaş’ın kullandığı 70 DD 164 plakalı otomobil ise arkadan gelmekte olan Muzaffer Arı idaresindeki 42 CCA 95 plakalı hafif ticari araç çarptı.

Kazalar nedeniyle köprülü kavşağın üstü de altıda gidiş istikametlerine göre trafiğe kapandı. Bazı sürücüler araçlarını duraklatarak korkuluk demirlerinden kaza yerini izledi. Kaza yerine gelen trafik ekipleri başka kazaların yaşanmaması için köprülü kavşakta tedbir aldı.

Kazaya karışan 4 araçta maddi hasar oluşurken, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafiğe kapanan köprülü kavşak yeniden ulaşıma açıldı.