KARAMAN’da Gazino’ya gelen bir grup silahlı şahıs ateş açarak işletme sahibinin kardeşi ve oğlu ile bir çalışanı yaraladı. Yaralılardan 40 yaşındaki Hasan Hüseyin Kepir, kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre dün gece saat 23.45 sıralarında Çeltek Mahallesi Şarözü Mevkisi yukarısında faaliyet gösteren bir Gazinoda meydana gelen olayda, gazinoya müşteri kılığında gelen şüpheli şahıslar Mevlüt D. (22), Ali D.(49) Mustafa G.(27) Mehmet G.(22), Serdar Ç (22), yanlarında bulunan av tüfeği ile gazino içerisinde ateş açtı. Tüfekten boşalan saçmalar, işyeri sahibinin kardeşi olduğu ileri sürülen Hasan Hüseyin Kepir (40), yeğeni Recai Kepir (23) ve işyeri çalışanı Arif Gülbasmacı (36)’yı yaraladı.

Yaralılar ihbar üzerine Gazinoya gelen Ambulanslarla sedyelere alınarak Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı şahıslardan durumu ağır olan Hasan Hüseyin Kepir, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Olayın ardından cinayeti gerçekleştiren şüpheli şahıslar 70 EZ 030 plakalı araç ile olay yerinden uzaklaşırken, polis ekip otolarını görmesiyle aracı terk ederek yaya olarak kaçmaya başladı. Şüpheli şahıslar kısa süre sonra Asayiş Şube ekiplerince yakalandı. Mevlüt D’yi ise arama çalışmalarının sürdürüldüğü belirtildi. Cinayetin ardından gazino işletmecileri, yakınları ve çalışanlar Karaman Devlet Hastanesine akın etti.

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.