Olay, 9 Mayıs Çarşamba günü saat 01.30’da Hisar Mahallesi 454.sokakta meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, 1 ve 6 Nolu dolmuş hattında çalışan Mesut Gökmen, sabah saatlerinde işine gitmek için 70 M 0146 plakalı minibüsüne bindiğinde içerisindeki paraların olmadığını gördü. Hırsızların minibüse dadandığını anlayan Gökmen, durumu Karaman Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, minibüs içerisinde bulunan güvenlik kameralarını inceleyerek, şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

HIRSIZLIK ANI SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERASINDA

70 M 0146 plakalı minibüsün içerisindeki paraları soyan iki çocuk güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, bir şahıs önce kapıların açık olup olmadığını kontrol ediyor. Daha sonra sol arka camdan içeriye giren hırsız, şoför kapısını açarak dışarıyı kolaçan edip, yanına yaklaşan arkadaşıyla minibüs içerisinde bulunan paraları çalıyor. 3 buçuk dakika içerisinde hırsızlık olayını gerçekleştiren iki şahıs kaçarak kayıplara karışıyor.

“HIRSIZLARDAN İLLALLAH ETTİK”

Dolmuş hattı şoförü Gökmen, Karaman Gündem Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada, “Hırsızlardan iyice bıkmış durumdayız. Her gün iki arkadaşımızın dolmuşu soyuluyor. Biz bu hırsızlardan illallah ettik. Biz akşama kadar çalışıp bir simit ile karnımızı doyuruyoruz. Çocuklarımızın geçimi için bir simit ile idare ederken, her gün birimizin başına bu olay geliyor.” dedi.