Karaman’da 24 saat içerisinde 3 ayrı darp olayı meydana geldi.

İlk olay, Karaman’ın Kazımkarabekir ilçesi, Oba Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, A.A.(23), 42 CBA 22 plaka sayılı otomobili üzerine sürdükleri için uyardığı A.B.(29), M.D.(23) ve H.G.(23) isimli şahıslar ile aralarında tartışma meydana geldi. Tartışmanın büyümesi ile taraflar bir birlerini darp etmeye başladılar. Kavgayı görev çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekiplerinin gelmesi ile kavga sona erdi.

Hayati tehlikesi bulunmayan şahıslarda alkol kontrolü yapan polis ekipleri, A.B. 1.08, H.G. 1.29 ve M.D.’nin 1.55 promil alkollü olduğunu tespit etti.

İkinci olay da Kazımkarabekir ilçesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Ş. Seyfi Demirel Caddesi üzerinde yürüyen H.Ö.(20) ile A.T.A.(19) kimliği belirsiz 7-8 kişilik bir grup tarafından saldırıya uğradı.

Darp edilen iki arkadaştan A.T.A. ağır yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulans ile yaralı Karaman Devlet Hastanesine sevk edildi.

Polis ekipleri kaçan şahıslar hakkında yakalama çalışması başlattı.

Üçüncü olay ise, Topucak Mahallesi Bekir Sıtkı Erdoğan Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, A.K.(37) ve kardeşi K.K.(31) ile alacaklı olduğu M.Ö.(28) ve kardeşi V.Ö.(25) arasında küfürleşme sebebi ile tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile taraflar kavga etmeye başladı.

Çevredeki vatandaşlar tarafından olay yerine çağrılan polis ekipleri kavgayı ayırdı. Hayati tehlikeleri bulunmayan şahıslar, ekipler tarafından karakola götürüldü.

Olaylarla ilgili tahkikat devam ediyor.