Karaman'da geçtiğimiz Cumartesi günü eşini bir market oto parkında 10 bıçak darbesiyle bıçaklayarak öldüren zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karaman'da eşinden ayrı yaşayan Mehmet U. (44), köyden 4 yaşındaki kızı D.U. ve 10 yaşındaki oğlu M.C.U.'yu görmek için eşi Ayşe U.(29) ile 100. Yıl Caddesinde bir marketin oto parkında buluşmuş, daha sonra eşler sebebi henüz belli olmayan bir sebepten dolayı tartışmaya başladığı iddia edilmişti.

İddiaya göre baba Mehmet U. yanında bulundurduğu ekmek bıçağı ile eşini sırtına, yüzüne ve boğazına sapladığı 10 bıçak darbesiyle ağır yaralamış, daha sonra yanında olan annesi ve çocuklarıyla birlikte gittiği çarşı polis karakoluna teslim olmuştu. 
Ağır yaralanan kadın ise ambulansla Karaman Devlet Hastanesine kaldırılmış, burada yapılan tüm müdahaleler sonuç vemeyince hayatını kaybetmişti.

Karakolda ve mahkemede susma hakkını kullandığı öğrenilen katil zanlısı Mehmet U. mahkemece tutuklanarak Karaman M Tipi Cezaevine gönderildi.