Karaman’da feci kaza,  Karaman Kalesi önündeki kavşakta meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, bir bisküvi fabrikasında işçi olduğu öğrenilen 45 yaşındaki Musa Savran, fabrika çıkışı servis otobüsüne binerek Karaman’da Turgut Özal Caddesi üzerinde bir durakta indi.

Bu sırada yolun karşısında Şehit Yahya Kızılay Caddesi istikametine geçmek isteyen Musa Savran’a 0togar istikametinden süratli bir şekilde gelen ve plakası alınamayan bir otomobil çarptı. Çarpma sonucu kanlar içinde yerde kalan yaralı Ambulansla Karaman Devlet Hastanesine kaldırılırken, kazaya karışan otomobil sürücüsü ise kaza yerinden kaçtı.


DURAN KALBİ ÇALIŞTI, KONYA’YA SEVK OLDU

Kazadan sonra ambulansla Hastanenin Acil Servisine alınan ağır yaralı Musa Savran’ın önce kalbinin durduğu öğrenildi. Daha sonra yapılan müdahaleler çaba verdi ve duran kalbi çalışan yaralı, Konya Meram Tıp Fakültesine sevk edildi. Savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, polis kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından, yayaya çarpan ve kaza yerinden kaçan sürücünün bir süre sonra polis karakoluna teslim olduğu ve 15 yaşında bir genç olduğu öğrenildi.