Kazalar dün 18.00-20.00 saatleri arasında meydana geldi. 

İlk kaza, Karaman Yeşilada Mahallesi Mut Caddesi Sebahattin Özer İş Merkezi önünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye karşıdan karşıya geçmekte olan Ayşe B.’ye seyir halindeki motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaralanan bayan, 112 Sağlık ekiplerince Karaman Özel Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü olay yerinden ayrıldı.

İkinci kaza, Karaman Cedit Mahallesi Mut Caddesi üzerinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, 70 HC 325 plakalı otomobil seyir halinde iken elektrikli bisiklet ile dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile elektrikli bisiklet arkasında yolcu olarak bulunan bir kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralı kaza yerine gelen 112 Sağlık ekiplerince Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Üçüncü kaza, Karaman Yeni Mahalle’de 314 ve 383 sokağın kesiştiği noktada meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, 314 sokakta seyir halinde olan otomobil, 383 sokaktan çıkan motosiklet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile yaralanan motosiklet sürücüsü 112 Sağlık ekiplerince özel hastaneye kaldırıldı.

Dördüncü kaza ise Karaman-Kılbasan Yolu üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Halil İbrahim Ş. yönetimindeki 70 DZ 991 plakalı otomobil ile İbrahim T. yönetimindeki 42 BL 121 plakalı otomobil araçlardan birinin yol üzerinde u dönüşü yapmasıyla dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu çarpıştı. Çarpışmanın etkisi İbrahim T. ve otomobilde yolcu olarak bulunan Sümeyye Ş. yaralandı. Yaralılar 112 Sağlık ekiplerince Özel Karaman Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bütün kazalarda yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kazalar hakkında tahkikat başlattı.