Acı olay önceki geçtiğimiz günlerde Ankara Caddesi üzerinde bulunan bir binada meydana geldi.

Akşam bir aile dostlarında akşam yemeğine katılan Haymana'da 2 yıldır görev yapan polis pemuru H.S.K ve eşi Ayşegül Türkben saat 22:00 civari evlerine döndüler. Evlerinde tartışmaya başlayan 6 aylık evli çift saat 23:00 civarında ayrı odalarda sabahladılar. Sabah işe gitmek için eşinin odasında bulunan elbiselerini almak isteyen ve silahının da olmadığını fark eden polis memuru H.S.K kapının kilitli olduğunu farkedince telefon ile eşini aradı. Telefonlada ulaşamayınca polisten yardım istedi. Kapının kırılması ile içeri giren ekipler yerde kanlar içerisinde yatan kadının cansız bedeni ile karşılaşıldı.

Ayşegül Türkben’in cenazesi Ankara’da yapılan otopsi işlemlerinin ardından memleketi Karaman’a getirildi. Genç kadın öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Türkben’in intihar ettiği yönünde söylemler olmasına rağmen dikkat çeken bir iddia da yakınları tarafından ifade edildi. İddiaya göre 6 aylık evli çift sık sık problemler yaşıyorlardı. Genç kadının ablası sosyal medya paylaşımında kız kardeşinin intihar ettiğine inanmadığını söyleyerek cinayete kurban gittiği iddiasında bulundu.

Genç kadının bir arkadaşı da arkadaşının hayat dolu birisi olduğunu ve intihar edecek birini olmadığı mesajını paylaştı.